if (isset($_SERVER['HTTP_X_TRANSIP_TRANSURL'])) { $_SERVER['HTTP_HOST'] = $_SERVER['HTTP_HOST'] . '.transurl.nl'; } define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']); define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']); Juridische documenten | SN & Co. - administratie en adviezen

Algemene voorwaarden, privacy beleid en contracten.

SN & Co. stelt voor jou graag de algemene voorwaarden, het privacybeleid en verschillende contracten op. Veel ondernemers vergeten bij de start van hun onderneming aan de algemene voorwaarden, de privacywetgeving en contracten te denken. Toch is het belangrijk dat je vanaf dag één deze zaken goed geregeld hebt, zo kom je later niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vastlegt welke ‘regels’ er tussen jou en jouw klanten gelden. Op het moment dat er dan onenigheid ontstaat is het oplossen van een geschil veel makkelijker. 

Algemene voorwaarden

Legal Check

   Algemene voorwaarden 

€ 15

SN & Co. controleert jouw algemene voorwaarden en komt met een advies over jouw algemene voorwaarden. Het is belangrijk om eens per jaar jouw algemene voorwaarden te laten controleren. Zo weet jij als ondernemer zeker dat de algemene voorwaarden bij jouw bedrijf passen en aan de huidige wetgeving voldoet.
Opstellen 

Algemene voorwaarden

€ 100

SN & Co. stelt voor jouw bedrijf de algemene voorwaarden op. Deze worden volledig afgestemd op jouw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving.

Privacy beleid en juridisch advies

Opstellen van 

privacy beleid

vanaf € 55

SN & Co. stelt voor jouw bedrijf het privacy beleid op. Deze worden volledig afgestemd op jouw bedrijf en voldoen aan de huidige wetgeving.
Eerstelijns juridisch advies 

€ 20

Alle juridische vraagstukken die in eerste instantie telefonisch of per email kunnen worden beantwoord, vallen onder de noemer eerstelijn juridisch advies. Op basis van eenmalig bedrag beantwoord SN & Co. al je vraagstukken.

Contracten

Opstellen van 

contracten

vanaf € 55

SN & Co. stelt maatwerk contracten voor jou op. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomst, huurovereenkomst etc.

Opstellen van

samenwerkings overeenkomsten 

vanaf € 65

SN & Co. stelt maatwerk contracten voor jou op. Bijvoorbeeld: ben je van plan om te gaan samenwerken met andere personen in een vennootschap onder firma? Dan is het belangrijke om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkom je misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish